ΕΠΣ Θράκης: Νέες μεταγραφές για τον Πανθρακικό με Παύλου και Καραγιαννίδη

 

Μετά από 1,5 χρόνο παρελθόν από την Δόξα Προσκυνητών αποτελεί ένα ακόμα βασικό της στέλεχος ο Δραμινός αμυντικός Δημοσθένης Καραγιαννίδης, που θα συνεχίσει στον Πανθρακικό, όπως  και ο νεαρός της ΑΕ Κομοτηνής Παρασκευάς Παύλου.

Ο 20χρονος Καραγιαννίδης που σπουδάζει οικονομικα στο Δημοκριτειο, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανελα της Δόξας Δραμας, της Νέας Αμισσού και της Δόξας Προσκυνητών με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος  την φετινή σεζόν. Ο 16χρονος Παύλου αγωνίζεται στα άκρα και αγωνιζόταν στην ΑΕ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Δημοσθένη Καραγιαννίδη και Παρασκευά Παύλου

** Ο Δημοσθένης Καραγιαννίδης κατάγεται από τη Δραμα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανελα της Δόξας Δραμας ενώ έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδοπης από τη θητεία του στη Δόξα Προσκυνητών με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος την περσινή σεζόν.
** Ο Παρασκευας Παύλου είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται ως μπακ-χάφ. Είναι ο τρίτος «μικρός» που εντάσσεται τη φετινή μεταγραφική περίοδο στην ομάδα μας και θα αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για τον προπονητή Κώστα Γεμενετζη. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνης για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία κατά τη μετακίνηση του Παρασκευα.

 width= width= ΔΗΜΟ & ΠΑΡΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  width= width=

Φωτογραφία της Ακαδημία Πανθρακικου.Φωτογραφία της Ακαδημία Πανθρακικου.