ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε τον πρωην ενωσιακό προπονητή Μιχάλη Παπάζογλου η ΠΑΕ Νίψας

 

Μετά την παραμονή του Μπάμπη Παντελίδη στην ΠΑΕ Νίψας, η ομάδα ανακοίνωσε και τον νέο της προπονητή με εμπειρία στος νεαρές ηλικίες όπως θα είναι πλέον η φιλοσοφία της ομάδας.

Έτσι όπως ανεφερε από χτες το ThrakiSportS, ο προπονητής με εμπειρία σε νέα παιδιά είναι ο πρωην ενωσιακός προπονητής Μιχάλης Παπάζογλου. Ο πατερας του 19χρονου Εβρίτη πρωην αριστεροπόδαρου διεθνη μπακ της Ξάνθης Δημήτρη Παπαζογλου που αγωνίζεται στην Νοβιγκραντ στην Κροατία, συμφώνησε με την νέα διοίκηση της ομάδας ώστε μαζί και σε συνεργασία με την Νίκη Απαλού να πορευτούν με νέα παιδιά φιλοδοξώντας να φέρουν “αέρα” ανανέωσξς στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ο 51χρονός τεχνικός εκτλος των Μικτών της ΕΠΣ Έβρου ήταν προπονητής στην Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, στον Άλεξ και στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλα και της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας: Η Π.Α.Ε.Νιψας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του νέου τεχνικού της ομάδας Μιχάλη ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ με τον οποίο η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία . Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια μας τον νέο προπονητή και του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει τους στόχους της νέας χρονιάς.
Μιχάλη καλώς ήρθες στην Π.Α.Ε.Ν !!!!

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ.