Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία στον τελικό και 10 παίκτες του ThrakiSportS Predictor διεκδικούν μαθηματικά την πρωτιά

 

Με γκολ του Ουμτιτί η Γαλλία επικράτησε με 1-0 του Βελγίου στον ημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης και προκρίθηκε στον τρίτο της τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, 12 χρόνια μετά το ιστορικό παιχνίδι με την Ιταλία στο Βερολίνο και ακριβώς 20 μετά την χρυσή κατάκτηση του Μουντιάλ που η ίδια διοργάνωσε.

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία που προέβλεπε νίκη του Βελγίου, οι περισσότεροι από τους προπορευόμενους στην βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor Game είχαν ποντάρει στη νίκη της Γαλλία. Έτσι η κορυφή έμεινε κατά βάση αναλλοίωτη, ωστόσο δεδομένου ότι πλέον απομένουν μόνο τρία παιχνίδια και άρα 9 βαθμοί να δοθούν, μόνο 10 από τους 246 αυτή τη στιγμή συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο τέλος του Μουντιάλ.

Ο «δικός μας» Loxagos Mark παραμένει πρώτος με 65 βαθμούς, ακολουθεί ο FlyingElsman με 64 και τρίτος είναι ο Εβρίτης Sari84an με 62,5. Όλοι τους κέρδισαν από τον πρώτο ημιτελικό 1,5 βαθμό. Είναι και οι τρεις που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για την πρωτιά, αυτοί που έχουν πάνω από 60 βαθμούς. Στους 59,5 «τρέχει» η Avance και πέμπτος ο Alex Mastakounas, ο μόνος που σημείωσε τρίποντο και ανέβηκε στους 58,5.

Στους 57,5 ο Kostas98, στους 57 ο Zurdo Βασίλης Στοάκης, o Pontiakos7 Φώτης Παντελίδης και στους 56 o ftakis Τάκης Φωτεινάκης και ο Theo. Φυσικά η μάχη συνεχίζεται και κάτω από την δεκάδα, ωστόσο οι πρώτοι δέκα είναι αυτοί που μαθηματικά μπορούν να διεκδικούν τον τίτλο του ThrakiSportS World Cup Predictor Game, καθώς απέχουν 9 βαθμούς από την πρώτη θέση, όσους πρόκειται να δοθούν στα επόμενα τρία παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME

 width=