Γ’ Εθνική: Μια ζωή στα κιτρινόμαυρα ο πρωην συμπαίκτης Μποχωρίδη και Βεζένκοφ Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

 

Μια πολύ σημαντικη κίνηση πραγματοποίησε η μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής, που κράτησε στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους πάικτες της, με παρελθον σε Άρη και Μαντουλίδη τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη που δείχνει να αρέσκεται στα κιτρινόμαυρα.

Ο ύψους 2.03 σεντερ, ενδιέφερε αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής και στο παρελθόν ήταν συμπάικτης στις ακαδημίες του Άρη με Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη, θα ηγηθεί και φετος της προσπάθειας  της ΑΕΚ και να πρωταγωνιστήσει στο πρωταθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής: Παίχτης της Α.Ε. Κομοτηνής συνεχίζει να παραμένει για μία ακόμα σεζόν ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Ο Θεσσαλονικιός σέντερ γεννήθηκε το 1994, αγωνίστηκε στο παιδικό και εφηβικό τμήμα του Άρη , όπου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο εφηβικό, στο Κ20 και στο ανδρικό τμήμα του Μαντουλίδη (Γ΄ Εθνική).  Με την ομάδα μας πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική την σεζόν 2014/15 ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία τις σεζόν 2015/16 και 2017/18 στην Γ΄ Εθνική ενώ στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε στην ΜΕΝΤ.