Olympia Masters: Για πρώτη φορά στην κορυφή Βασίλης Μούχλιας/Γιώργος Μιχελάκης

Το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στη σύντομη πορεία τους στην άμμο κατέκτησαν ο Εβρίτης Βασίλης Μούχλιας και ο Κρητικός Γιώργος Μιχελάκης.

Ο τελικός του Olympia Masters διεξήχθη στις κατάμεστες εξέδρες στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου στην Αρχαία Ολυμπία, Μούχλιας/Μιχελάκης νίκησαν τους Θρακιώτες Ραφαήλ Μπανιώτη/Γιώργο Τερζόγλου με 2-0 (21-14, 21-14) σετ.

Το καλύτερο παιχνίδι τους πραγματοποίησαν οι νικητές του Olympia Masters στο παιχνίδι που τους έδωσε την πρώτη θέση στο βάθρο, με τον Βασίλη Μούχλια να κάνει μεγάλο παιχνίδι πάνω στο φιλέ, με τον συμπαίκτη του Γιώργο Μιχελάκη να κρατάει σε υψηλά στάνταρ την υποδοχή της ομάδας του.

«Απίστευτο συναίσθημα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος και μας βγήκε το παιχνίδι. Το χρυσό μετάλλιο μας δίνει κίνητρο και για την συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος» δήλωσε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ο Γιώργος Μιχελάκης και ο συμπαίκτης του Βασίλης Μούχλιας συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και το θέλαμε πολύ. Όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα και η πρώτη θέση ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων».