Μουντιάλ 2018: Ανατροπή και… κορυφή ο «Λοχαγός Μαρκ» μετά την πρόκριση της Κροατίας επί της Ρωσίας στα πέναλτι

 

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Κροατία απέκλεισε στα πέναλτι την Ρωσία και πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Αγγλία αλλά για να έρθει αυτή η δραματική πρόκριση είχαμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σε κανονική διάρκεια και παράταση, με την Ρωσία να ανοίγει πρώτη το σκορ, να ισοφαρίζεται πριν το ημίχρονο, να βλέπει την Κροατία να παίρνει κεφάλι στην παράταση αλλά οι διοργανωτές να ισοφαρίζουν στο τέλος για να οδηγηθούμε σε μια δραματική διαδικασία στα πέναλτι.

Για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις, για το ThrakiSportS World Cup Predictor Game ως σωστό αποτέλεσμα λαμβάνεται το 2-2, δηλαδή αυτό που είχαμε εξαιρουμένων των πέναλτι. Όσοι είχαν ποντάρει στο 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας των 90 λεπτών του αγώνα, δεν παίρνουν το τρίποντο αλλά κερδίζουν 1,5 βαθμό ως κοντινότερο σκορ. Όλοι όσοι είπαν ισοπαλία ανεξαρτήτως σκορ παίρνουν έναν βαθμό.

Η συντριπτική πλειοψηφία που είχε προβλέψει είτε νίκη της Κροατίας οι περισσότεροι είτε νίκη της Ρωσίας, δεν λαμβάνουν βαθμό. Κάπως έτσι, συμπληρώσαμε την προημιτελική φάση του Μουντιάλ και τους 60 από τους 64 αγώνες. Απέμειναν οι δυο ημιτελικοί, ο μικρός τελικός και φυσικά ο μεγάλος τελικός. Στην βαθμολογία πλέον έχουμε αλλαγή μετά από καιρό και πλέον έχει πατήσει κορυφή ο LoxagosMark, ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης.

Ο LoxagosMark έχει 63,5 βαθμούς αφού προέβλεψε σκορ 1-1 στο τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών. Δεύτερος πλέον έπεσε ο “ιπτάμενος Ολλανδός, ο FlyingElsman που έμεινε στους 62,5 αλλά φυσικά είναι πάντα δυνατός μέσα στο παιχνίδι κατάκτησης του τίτλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Sari84an, τον Τάσο Σαρηπαναγιωτίδη από την Αλεξανδρούπολη που έχει 61 βαθμούς. Με βάση την υπάρχουσα κατάταση, οι τρεις τους θα παλέψουν για την πρωτιά.

Βέβαια, τέσσερα ακόμα παιχνίδια σημαίνουν ως και 12 βαθμούς για κάποιον, οπότε θεωρητικά μέσα στο παιχνίδι είναι όσοι βρίσκονται από τους 51,5 βαθμούς και πάνω, δηλαδή συνολικά 26 παίκτες. Θυμίζουμε ότι οι πέντε πρώτοι της βαθμολογίας κερδίζουν δώρα. Ο πρώτος των πρώτων ένα ταμπλετ – navigator της MLS, ένα άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσετε και ένα συλλεκτικό ταμπλό της Reklon με όλες τις τρισδιάστατες φιγούρες του Μουντιάλ, επίσης για να το συμπληρώσετε.

Από εκεί και πέρα, ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος κερδίζουν από ένα συμπληρωμένο άλμπουμ της Panini ή ένα ταμπλό της Reklon με δυνατότητα επιλογής σε όσους έχουν τερματίσει πιο ψηλά. Δηλαδή ο δεύτερος και ο τρίτος επιλέγουν τι από τα δύο θέλουν. Αν και οι δύο διαλέξουν το ίδιο δώρο, τότε ο τέταρτος και ο πέμπτος παίρνουν αυτά που περίσσεψαν. Αν διαλέξουν διαφορετικά, τότε έχει δικαίωμα επιλογής και ο τέταρτος και ο πέμπτος λαμβάνει το δώρο που έχει περισσέψει.

Αυτήν την στιγμή στην 4η θέση με 58,5 βαθμούς είναι η Avance, ο μεγάλος χορηγός της ιστοσελίδας μας την φετινή χρονιά. Στην πέμπτη θέση έχει ανέβει ο Pontiakos7, ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο Φώτης Παντελίδης από τον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, που έχει μάλιστα άνοδο 16 θέσεων σε σχέση με τη βαθμολογία του τέσσερις αγώνες πριν, στο τέλος της φάσης των 16.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ 60 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 64 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ:

 

 width=