Super League: Οι δηλώσεις του Άρη Πιαλόγλου για τη νέα σεζόν, το πρωτάθλημα, τα τηλεοπτικά και την ομάδα

 

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ξάνθης, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου εκπροσωπόντας τη διοίκηση και απαντώντας σε ερωτήσεις για τα τρέχοντα θέματα.

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινά, για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει βρει και ψάχνει η ομάδα, αλλά και για την αστάθεια του Ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ έστειλε και το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Πιαλόγλου:

Ο Άρης Πιαλόγλου μίλησε αρχικά για τη νέα σεζόν που ξεκινά: «Δεν νομίζω ότι παρ’όλες τις διαφορές που έχει η κάθε χρονιά, με την εμπειρία που έχουμε με 30 χρόνια στην Α’ Εθνική, τουλάχιστον από διοικητικής πλευράς. Τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχουνν, είναι γνωστά και διογκώνονται, αλλά πιστεύω ότι εάν βάλουμε όλοι πίσω τον εγωισμό, πιστεύω ότι μπορούν να λυθούν και να δώσουμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο και να βγούμε κι εμείς κερδισμένοι».

Σχετικά με το γεγονός του ότι δεν είναι γνωστός ο αριθμός των ομάδων και αν επηρεάζεται ο προγραμματισμός της ομάδας απάντησε: «Σίγουρα και μας επηρεάζει, αλλά δυστυχώς κρίση δεν έχουμε μόνο στον οικονομικό τομέα της χώρας μας, η κρίση επηρεάζει όλους τους τομείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε, τουλάχιστον με τις δυνάμεις που έχουμε, να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα μπορούμε στις καταστάσεις».

Σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας: «Το γεγονός πως ακόμα δεν έχουμε τηλεοπτική στέγη, ίσως οφείλεται στο γεγονός πως τα κανάλια δεν εκτιμούν τα 30 χρόνια στην Α’ Εθνική και μας κατατάσουν σε κατώτερη κατηγορία από άλλες ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη και υπάρχουν πολλές και σημαντικές συναντήσεις, ώστε να λύσουμε τα όποια θέματα υπάρχουν και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε υπό ομαλές συνθήκες το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το μήνυμα που στέλνει προς το κόσμο της Ξάνθης, είπε: «Το μήνυμα δεν νομίζω ότι διαφέρει από τα μηνύματα έχουμε δώσει και τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι τα 30 χρόνια παρουσίας στην Α’ Εθνική, δείχνουν μια ομάδα με αξιοπρέπεια και με καρορθώματα που δεν έχει καμία άλλη επαρχιακή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μοναδική ομάδα πλην των μεγάλων που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ. Να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα, και όχι στην ομάδα σαν διοίκηση, αλλά στους ποδοσφαιριστές, ώστε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε όλους τους τομείς τη νέα σεζόν».