Μουντιάλ 2018: Το Βέλγιο πέταξε έξω τη Βραζιλία και «τρέχει» μαζί με την Avance προς την κορυφή

 

Το Βέλγιο έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Μουντιάλ αποκλείοντας τη Βραζιλία μετά από ένα σπουδαίο προημιτελικό που έληξε 2-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 13′ με αυτογκόλ του Φερναντίνιο ύστερα από κόρνερ και εκεί που πίεζε η Βραζιλία, η ομάδα του Μαρτίνεθ έφτασε στο 2-0. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ντε Μπρόινε με εκπληκτικό σουτ στο 31′ αύξησε το προβάδισμα των Ευρωπαίων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της Βραζιλίας, που απώλεσε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε στο 76′ να μειώσει σε 2-1 με τον Ρενάτο Αουγκούστο. Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε η Βραζιλία να φτάσει στην ισοφάριση και το Βέλγιο έκλεισε ραντεβού στον ημιτελικό με τη Γαλλία.

Μετά και τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, είναι σίγουρο πως το τρόπαιο θα καταλήξει στην Ευρώπη. Επίσης το σίγουρο είναι ότι εκτυλίσσεται σε συγκλονιστική η μάχη στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

O LoxagosMark με εντυπωσιακό ντεμαράζ έχει πλησιάσει πλέον στον μισό πόντο τον πρωτοπόρο FlyingElsman. Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έχει 61 βαθμούς ενώ ο “Λοχαγός” 60,5 πλέον – την μικρότερη δυνατή διαφορά. Και απομένουν άλλα έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Πολύ κοντά είναι και ο Αλεξανδρουπολίτης Sari84an που έχει 59,5, έστω και αν δεν κατάφερε να προβλέψει τη νίκη του Βελγίου. Στην τέταρτη θέση παραμένει σταθερός ο Avance αλλά έχει… πετάξει προς την κορυφή, αφού όχι μόνο προέβλεψε την επικράτηση του Βελγίου αλλά και το σκορ ανεβαίνοντας στους 57 βαθμούς.

Την πεντάδα με 55,5 πόντους κλείνει ο Alex Mastakounas. Θυμίζουμε ότι η 5η θέση είναι η τελευταία που δίνει δώρο. Ωστόσο σε απόσταση τριών βαθμών από αυτήν είναι άλλα εννέα άτομα, ανάμεσά τους ο Zurdo Βασίλης Στοάκης που επίσης προέβλεψε σωστά το σκορ του Βραζιλία-Βέλγιο, ο Τάκης Φωτεινάκης από το Κατάρ αλλά και ο… Ποντιακός.

Και έχουμε το Σάββατο άλλους δυο μεγάλους προημιτελικούς…

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS PREDICTOR

 width=