Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία απέκλεισε την Ουρουγουάη και έβαλε φωτιά στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor

 

H Γαλλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς επικράτησε της Ουρουγουαής με 2-0 στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι «τρικολόρ» δυσκολεύτηκαν απέναντι στην οργανωμένη Ουρουγουάη, η οποία όμως χωρίς τον Καβάνι δεν μπόρεσε να απειλήσει αρκετά την εστία των Γάλλων.

Το πρώτο γκολ σημείωσε με υπέροχη κεφαλιά ο Βαράν στο 40ο λεπτό, νικώντας όλη την άμυνα της «σελέστε». Το 2-0 ήρθε στο 61ο λεπτό μετά από σουτ του Γκριεζμάν και τραγικό λάθος του Μουσλέρα, που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε μία φαινομενικά εύκολη φάση.

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μην έφερε ανακατατάξεις στην πρώτη τετράδα του ThrakiSportS World Cup Predictor Game, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή έχει πλέον μειωθεί.

Ο FlyingElsman είναι πάντα πρώτος και ξεπέρασε τους 60 πόντους φτάνοντας τους 61, ωστόσο ο Αλεξανδρουπολίτης Sari84an ανέβηκε δεύτερος με 59,5.

Τρίτος είναι ο «δικός μας» LoxagosMark με 57,5 και τέταρτος ο Alex Mastakounas με 55,5. Την πεντάδα κλείνει ο Theo με 54,5 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 width=