Γ’ Εθνική: Πιστός “στρατιώτης” ο Γιάννης Πουρλιάκας συνεχίζει στους κυπελλούχους της ΕΠΣ Θράκης

 

Μια ακόμη σεζόν θα μέινει στον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών ο παλαίμαχος «κανονιέρη του Πανθρακικού Γιάννη Πουρλιάκα με στόχο να στήσει μια ομάδα από το μηδεν, αφού οι περισσότεροι από την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο έχουν αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Πουρλιάγκας που πέρυσι ήταν στο πλευρό του Νικου Μπαχαρίδη στον πάγκο της ομάδας , φετος θα έχει την ηγεσία στον πάγκο όπως και πρόπερσι όταν αντικατέστησε τον πετυχημένο Γιάννη Κλειτσιώτη, ενώ έπεται σύντομα και μεταγραφική ενίσχυση για την αποδυναμωμενη Δόξα.

Ο Πουρλιάκας ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, στον Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και στον Ροδίτη. Αν και Θεσσαλονικιός και παιδί του ιστορικού Μελιτέα Θεσσαλονικης (1984-88) βρεθηκε στην Κομοτηνή και αγωνίστηκε για 8 χρόνια μέχρι το 1996 στα δύσκολα χρόνια του Πανθρακικού που πάσχιζε να ανεβει στην Γ’ Εθνική από  την Δ΄ εθνική χωρίς τότε να τα καταφέρει με τον ίδιο όμως να είναι ο μεγαλος σκόρερ της ομάδας.Ακολούθησε το Τυμπάκι Κρήτης τότε που πολλοι θρακιώτες και όχ μονο κατηφόριζαν για να αγωνιστουν και στην συνεχεια η ΠΑΕ Ποντίων όπου πέτυχαν απίστευτα πραγματα με Δαφκο και Χιονά. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ροδίτη , Κόσμιο και Ορφέα Ξάνθης.