ΕΠΣ Έβρου: Άλλες δύο ανανεώσεις από τους «γιατρούς» με Μπάρμπα και Μαμρικισβίλι

 

Ο Ιπποκράτης έφτασε σε συμφωνία και ανανέωσε με δυο ακόμη πολυ καλούς ποδοσφαιριστές από το περσινό του ρόστερ.

Συγκεκριμενα στην ομάδα των “γιατρών”για 2η σεζον θα βρισκονται ο Αλέξανδρος Μαμρικισβιλι και ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ που προ μηνός κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της αστυνομίας του Βασίλη Τσιομλεκίδη για δευτερη σερί φορα. θέλησε να συνεργαστεί και φ[ετος εκ νέου μαζί του μετά και τις επιτυχίες τους με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλα και με την ομαδα της αστυνομίας. Ο «Μπάρμπα» όπως τον φωνάζουν έχει πλούσια παρουσία στη Γ εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε ακαδημίες Ξανθης, ΠΑΕ Θράκης (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΑΕ Καλαμπακίου (Δ’ Εθνική), και Ατρομητο Αβαντα.

Ο 30χρονος επίσης μέσος Αλέξανδρο Μαμρικισβίλι , που την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό «όπλο» της ομάδας της ΑΕ Διδυμοτείχου στην πορεία που έκανε κατακτώντας το πρωτάθλημα και παίρνοντας την άνοδο για την Γ’ Εθνική, φέτος συνέχισε στον Ιπποκράτης  και διακρίθηκε στην Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ενώ ήταν υποψήφιος και στον διαγωνισμό του ThrakiSportS. Ο Μαμρικισβίλι στο παρελθόν έχει αγωνιστει με τις φανέλες των Άλεξ και Νίκης Απαλού.

Η ανακοίνωση του Ιπποκρατη αναφέρει: Ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης και Αλέξανδρος Μαμρικισβιλι έχουν συμφωνήσει και για την νέα σεζόν. Τους ευχόμαστε υγειά, δύναμη και την επίτευξη των στόχων τους τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.