Πανελλήνιο Δικηγόρων: Σημαντική νίκη στην πρεμιέρα για τον ΔΣ Ξάνθης με τέρμα του χαντμπολίστα της Ασπίδας Γιάννη Μπρατίδη

 

Σημαντική νικη πήραν στην πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων στο ΔΑΚ Κοζάνης οι δικηγόροι της Ξάνθης επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Κοζάνης με 1-0.

Η Ξάνθη όπως αναφερουν οι matiessrasport από όπου και η φώτο, προηγήθηκε στο σκορ στο 20′ με πλασέ του χαντμπολίστα της Ασπίδας Ξάνθης Μπρατίδη, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 35’ όταν από κόρνερ η κεφαλιά του Ηλιάδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κακουλίδης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης Εφραιμίδη, που έδιωξε σε κόρνερ. Στις αρχές του δεύτερου μέρους η Ξάνθη είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπρατίδης και εκτέλεσε ο Αργυρίου για να πέσει όμως σωστά ο Πεχλιβανίδης και να αποκρούσει κρατωντας το 0-1 που ηταν και το τελικο αποτελεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για την Ξάνθη την Παρασκευή στο Βατερό στις 6.30 με αντίπαλο τον Σόλων.

ΔΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζήμος): Πεχλιβανίδης, Μπόλης, Καρέτσος (76’ Τσιφτσής), Ιακωβίδης, Μαχτής (71’ Τσότσκος), Παπαδόπουλος Δ., Κακουλίδης (65’ Βριζίδης), Ηλιάδης (67’Φλώρος), Χαλυδόπουλος, Κοτζαφίλιος, Σπόντης (67’ Παπαδημητρίου).

ΔΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός): Εφραιμίδης, Κέλλης, Φίλος, Τσαρδακλής, Ντουμπάν, Μπρατίδης, Πυλαρυνός, Γιαλάογλου (73’ Ναθαναηλίδης), Αλεξιάδης (41’ Κάτζα), Κιουτσου (77’ Καραμανάδης), Αργυρίου.