Masters 2018: Προσμονή Τερζόγλου να αγωνιστεί στο μέρος όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

 

Στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7) η συνέντευξη Τύπου του Olympia Masters. Στο πάνελ παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Αμάραντος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου.

Από αθλητές παραβρέθηκαν ηΠυργιώτισσα Καλλιρρόη Γιαμπαστή και οι νικητές του Skyros Masters, η Έλενα Μπάκα στις γυναίκες και ο Ξανθιώτης Γιώργος Τερζόγλου στους άνδρες. Αυτί θα είναι το τρίτο major τουρνουά του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley και ο αθλητής του Ερμογένη Ξάνθης τόνισε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Το τοπίο είναι πολύ όμορφο και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παίξουμε beach volley. Μαζί με τον συμπαίκτη μου Ραφαήλ, έχουμε ξεκινήσει ιδανικά το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».