Νέες επιτυχίες και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα παιδιά του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής

 

Τέσσερις αθλητές του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα CRNA REKA Open 2018 U16 που διεξήχθη στο Kavadarci των Σκοπίων από την Δευτέρα 18-06-2018 μέχρι και το Σάββατο 23-06-2018.

Είχαμε τέσσερις συμμετοχές και τρεις παρουσίες σε τελικό! Συγκεκριμένα στα κορίτσια κάτω των 16 χρόνων, η δεκαεξάχρονη Αναστασία Παρασκευούδη (ΣΑΣ Σερρών) και η δεκαπεντάχρονη Βασιλική Μαγδαληνή (Βάλια) Σαμαρά (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής), διεκδίκησαν το τρόπαιο στον τελικό του διπλού ως συμπαίκτριες. Στα μονά τερμάτισαν στα προημιτελικά (οκτάδα).

Στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαεξάχρονος Κωνσταντίνος Τερλεμές (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής) διεκδίκησε το τρόπαιο στον τελικό του μονού, ενώ στο διπλό έφτασε στα ημιτελικά (τετράδα). Ο τέταρτος της παρέας δεκατετράχρονος Σπυρίδων Τερλεμές (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής) είχε αξιόλογη εμφάνιση σε ένα τουρνουά μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 16-17/06/2018 στο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 που διεξήχθη στις Σέρρες, άλλα τρία παιδιά του Π.Ο.Α.Κ. αγωνίστηκαν με αντίστοιχες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαπεντάχρονος Δημήτριος Παπαδόπουλος διεκδίκησε το τρόπαιο στον τελικό του μονού. Στα κορίτσια κάτω των 12 χρόνων, η εντεκάχρονη Ραφαηλία Γιανναράκη έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης (τετράδα) και η δωδεκάχρονη Ραφαέλα Καρρά στα προημιτελικά (οκτάδα).

Μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες, αποτελεί πλέον όχι μόνο υποχρέωση αλλά και ευθύνη της Πολιτείας και της Γ.Γ.Α. να κατασκευάσουν τα γήπεδα τένις στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Γελάνε ακόμα και οι πέτρες με τους ράθυμους χειρισμούς της κεντρικής κρατικής μηχανής. Τα παιδιά της Κομοτηνής έχουν αποδείξει περίτρανα πως αξίζουν πολλά περισσότερα από τα αυτονόητα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους συντελεστές των συνεχόμενων επιτυχιών και ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα αναφερθούμε σε νέες επιτυχίες να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους της ανακατασκευής των γηπέδων”, επισημαίνει ανακοίνωση του συλλόγου.