ΕΠΣ Θράκης: Αποχωρεί από τους Προσκυνητές και επιστρέφει «σπίτι» της η Γιαννιώτικη τετράδα

 

Μετά από τέσσερα χρόνια κατά τα οποία σπούδαζαν στη Κομοτηνή οι τέσσερις Γιαννιώτες φοιτητές της Δόξας Προσκυνητών αποχωρούν από την ομάδα με τους τρεις εξ’αυτών να επιστρέφουν στα Ιωάννινα.

Ο λόγος για τους Τάσο Φαρμάκη, Γιώργο Μόσχο, Στέργιο Πότση και τον «βενιαμίν» της τετράδας Δημήτρη Σιχλιμοίρη που όλοι τους αποτελούν ήδη παρελθόν από τη Δόξα Προσκυνητών. Για τους τρεις πρώτους ο λόγος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από το γεγονός πως δεν είναι απαραίτητη η διαμονή τους πλέον στην πόλη της Κομοτηνής, αφού ο μεν Μόσχος θα πραγματοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του μεταπτυχιακού του εξ αποστάσεως, ενώ οι δε Πότσης και Φαρμάκης χρωστούν αμφότεροι λίγα μαθήματα και μετρούν αντίστροφα ώστε το νέο ακαδημαϊκό έτος να ορκιστούν και να ολοκληρώσουν και τυπικά τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Ο Γιώργος Μόσχος έχοντας τελειώσει και το «στρατιωτικό» του ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει και σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης πάνω στο τομέα των σπουδών του, ενώ ο Τάσος Φαρμάκης και ο Στέργιος Πότσης σκέφτονται να εκτίσουν άμεσα τη στρατιωτική τους θητεία, με τον πρώτο βέβαια να έχει βρει μια καλοκαιρινή απασχόληση σε ένα κέντρο αποθεραπείας τραυματισμών στην Αθήνα. Όσο για το ποδόσφαιρο και αν θα το συνεχίσουν; Είναι μεν θετικοί, αλλά με δεδομένο πως πλέον ο διαθέσιμος χρόνος για προπονήσεις θα μειώνεται ψάχνουν για κάποια κατάλληλη ομάδα στα Ιωάννινα για να το κάνουν.

Τέλος ο μικρός της παρέας, Δημήτρης Σιχλιμοίρης, εξαργυρώνει τις περσινές του πολύ καλές εμφανίσεις και θέλοντας να παραμείνει σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο παίρνει μεταγραφή για τον Άρη Αβάτου που θα συμμετέχει και φέτος στη Γ’ Εθνική, αλλά και το νέο Κύπελλο Ελλάδος (ως Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης), κάτι που ξεκαθαρίζει προφανώς και τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα των Προσκυνητών.