Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας στον κόουτς Τάσο Βλασακίδη

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης παμπαίδων προς τον προπονητή της ομάδας Τάσο Βλασακίδη για τα όσα προσέφερε το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος παμπαίδων, ο ΑΟ Ορεστιάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον άνθρωπο που ανέλαβε το κοουτσάρισμα των παμπαίδων, Τάσο Βλασακίδη, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς αυτόν για τα όσα προσέφερε και κατάφερε με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας:

«Η Διοίκηση του Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Τάσο Βλασακίδη που δέχτηκε την πρότασή μας χωρίς δεύτερη σκέψη και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του ως προπονητής του τμήματος παμπαίδων του συλλόγου μας  στο πλαίσιο των αγώνων του Α΄ομίλου της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου τουρνουά παμπαίδων 2018, που διεξήχθησαν στην πόλη μας.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα του ενός μηνός με τις καθημερινές προπονήσεις  στο γήπεδο προκειμένου να παρουσιάσει μία εικόνα σοβαρής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Του ευχόμαστε εγκάρδια καλή τύχη σε ότι και αν κάνει στο μέλλον

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΡΑΧΤΙΔΗΣ»