Μουντιάλ 2018: Η Σουηδία στα προημιτελικά, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» FlyingElsman πετά

 

Η Σουηδία επικράτησε της Ελβετίας και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τη νίκη της αυτή συνέχισε μια παραμυθένια πορεία που ξεκίνησε από τον αποκλεισμό της Ολλανδίας στα προκριματικά και της Ιταλίας στα μπαράζ και συνεχίζεται πλέον και στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ενας φίλος του ThrakiSportS που έχει δηλώσει συμμετοχή στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game από την Ολλανδία, ο FlyingElsman είναι ο μεγάλος κερδισμένος αυτού του αποτελέσματος. Βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας διαφορά ασφαλείας 3,5 πόντων από τον δεύτερο LoxagoMark.

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» συνέχισε τις πτήσεις του και έφτασε πλέον τους 59,5 βαθμούς και δεδομένα θα είναι μπροστά στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση της φάσης των 16 και καθώς θα μπούμε για την τελευταία οκτάδα των αγώνων του Μουντιάλ, ενώ έχει βάλει ισχυρή υποψηφιότητα και για την τελική πεντάδα.

Ο LoxagosMark έχει 56 βαθμούς ενω τρίτος είναι ο Alex Mastakounas με 54 και άνοδο οκτώ θέσεων σε σχέση με την κατάταξή του στο τέλος των ομίλων. Τέταρτος είναι ο Sari84an με 53,5 βαθμούς και η μάχη συνεχίζεται, ενώ απομένει υπενθυμίζεται και η διεξαγωγή της αναμέτρησης Κολομβία – Αγγλία αργότερα σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 width=