Μουντιάλ 2018: Έσπασε την κατάρα των πέναλτι η Αγγλία στέλνοντας… δεύτερη την Αλεξανδρούπολη στο ThrakiSportS Predictor

 

Η Αγγλία έσπασε την κατάρα των πέναλτι και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από τέτοια διαδικασία, στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αποκλείοντας την Κολομβία που στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και είχε στείλει το ματς στην παράταση.

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι φίλαθλοι σε όλον τον κόσμο και πάρα πολλές ανατροπές συναισθημάτων. Το ίδιο και οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, που μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκλήρωσε τα 7/8 των αγώνων του Μουντιάλ και απομένουν πλέον οι οκτώ τελευταίοι αλλά και πιο απρόβλεπτοι για την ανάδειξη των νικητών στον μεγάλο διαγωνισμό που εισήγαγε η ιστοσελίδα μας με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από το ξεκίνημα της διοργάνωσης καλέσαμε τους φίλους του ThrakiSportS και ανταποκριθήκατε με το παραπάνω, να λάβετε μέρος σε αυτό το παιχνίδι προβλέψεων με διάρκεια σε όλο το Μουντιάλ. Κάθε σωστή πρόβλεψη σημείου αγώνα (νίκη υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας ή ισοπαλία) δίνει έναν βαθμό, κάθε πρόβλεψη ακριβούς σκορ επιπλέον δύο, κάθε πρόβλεψη σκορ που πλησιάζει το τελικό αποτέλεσμα επιπλέον μισό πόντο.

Κάπως έτσι γίνεται η σούμα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που μέχρι στιγμής στιγματίζεται και από ωραίους αγώνες και από απρόβλεπτα αποτελέσματα και εκπλήξεις. Πλέον με την ολοκλήρωση της φάσης των 16 έχουν συμπληρωθεί τα 56 από τα συνολικά 64 παιχνίδια της διοργάνωσης. Απομένουν οι τέσσερις προημιτελικοί, οι δυο ημιτελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της 15 Ιουλίου. Εκεί θα κριθούν όλα.

Για την ώρα ο FlyingElsman που συμμετέχει στο παιχνίδι μας από την… Ολλανδία παραμένει πρώτος, έστω και αν δεν έπιασε πόντο στο τελευταίο παιχνίδι της Αγγλίας με την Κολομβία. Ωστόσο έχουμε μια μεγάλη αλλαγή στην δεύτερη θέση. Το αποτέλεσμα 1-1 πριν την διαδικασία των πέναλτι το μάντεψε σωστά ο Sari84an, δηλαδή ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη και χάρη σε αυτό το τρίποντο πέρασε στην δεύτερη θέση έχοντας 56,5 βαθμούς και απέχοντας πλέον σε απόσταση τριπόντου από την κορυφή. Μια σωστή πρόβλεψη στο επόμενο ματς με μια λάθος από τον πρωτοπόρο και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αυτό ισχύει και για τους πιο κάτω. Άλλωστε ο Sari84an ήταν 4ος μετά το Σουηδία-Ελβετία και βρέθηκε 2ος. Στην τρίτη θέση έπεσε ο LoxagosMark, δηλαδή ο δικός μας Κώστας Καραγιάννης και στην τέταρτη ο Alex Mastakounas που έχει κάνει εντυπωσιακή ρελάνς από την 3η αγωνιστική των ομίλων και έπειτα. Άλλωστε ήταν και αυτός που κέρδισε το δώρο του κορυφαίου στην 3η αγωνιστική των ομίλων. Την πεντάδα αυτή τη στιγμή συμπληρώνει ο Rover25 που βρίσκεται σε άνοδο 40 θέσεων σε σχέση με την κατάταξή του στο τέλος των ομίλων, καθώς ήταν ο κορυφαίος σε προβλέψεις στα νοκ άουτ παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=