Το «ευχαριστώ» στην ΕΠΣ Θράκης του αποσυρθέντος από την διαιτησία Δημήτρη Στυλιαρα

 

Επιστολή αποχώρησης από την ενεργό δράση έστειλε ο διαιτητής Super League Δημήτρης Στυλιαράς, που τέθηκε εκτός πινάκων στις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στον πίνακα. Σε αυτήν δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και την ΕΠΣ Θράκης, όπου ονοματίστηκε διαιτητής.

Στην επιστολή αποχώρησής του αναφέρει τα εξής:

«Κ. Πρόεδρε,

μετά την ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας 2018-2019 και την μη επιλογή μου σε αυτούς, ύστερα από την ηλικιακή ανανέωση στην οποία προχωρήσατε σε όλες τις εθνικές κατηγορίες σας δηλώνω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.

Νομοτελειακά ότι αρχίζει είναι καταδικασμένο κάποια στιγμή να τελειώσει. Έτσι ολοκληρώνεται και για εμένα ένα όμορφο ταξίδι στην ενεργό δράση της διαιτησίας που ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια. Φεύγω ευτυχισμένος και γεμάτος από την διαιτησία. Αισθάνομαι ευλογημένος και συνάμα τυχερός που κατάφερα να αγωνιστώ στην κορυφαία κατηγορία για 9 χρόνια διευθύνοντας συνολικά 90 παιχνίδια στο πρωτάθλημα στην SL και 19 χρόνια αξιολογημένος στις άλλες εθνικές κατηγορίες .

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί εάν δεν είχα την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του θεού, καθώς επίσης και της οικογένειάς μου τους οποίους ευγνωμονώ που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Ζητώ συγγνώμη από όλους για τα όποια λάθη έκανα ως άνθρωπος και ως διαιτητής που πάντοτε προσπαθούσα να εξαλείψω στο μέτρο του δυνατού με αυτοκριτική και σκληρή δουλειά, καθώς σε όλη μου την πορεία είχα ως γνώμονα τις αρχές της ταπεινότητας , της μετριοφροσύνης και της υπομονής.

Επίσης θα ήταν παράλειψή μου να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις διοικήσεις της ΕΠΟ ,όλες τις ΚΕΔ ΕΠΟ, την ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και των αντίστοιχων επιτροπών διαιτησίας και την ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ στην οποία ονομάστηκα διαιτητής με τις οποίες συνεργάστηκα και για την στήριξη και την βοήθεια που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια .Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο Παπαχρήστο Παναγιώτη ,τον Νικάκη Βασίλη , τον Καψάλη Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνου Γιώργο και τον Λιόνα Βασίλη με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία επι σειρά ετών και ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι με στήριζαν καθημερινά και στις καλές και στις κακές στιγμές κάνοντάς μου σκληρή κριτική με σκοπό την βελτίωσή μου.

Ξεχωριστό ευχαριστώ επίσης αξίζει στον ανώνυμο Αιτωλοακαρνάνα διαιτητή, παρατηρητή, φίλαθλο, παράγοντα ,ποδοσφαιριστή, προπονητή και εκπρόσωπο τοπικού ΜΜΕ για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα από τα οποία άλλωστε αναδείχθηκα. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους αξιολογημένους συναδέλφους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας με τους οποίους συνεργάστηκα πανελλαδικά στα 19 χρόνια που υπήρξα αξιολογημένος διαιτητής.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους μου στους πίνακες διαιτησίας 2018-2019 να έχουν υπομονή και επιμονή, καλή επιτυχία στο έργο της ΚΕΔ ΕΠΟ καθώς έχει αναλάβει δύσκολο εγχείρημα και να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση των οργάνων διαιτησίας από όποια θέση μου ζητηθεί.

ME TIMH
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ Δ.»