Έξαλλοι οι XanthiFans με το γραμματόσημο της ΑΕΚ αντί του Δημόκριτου σε λογαριασμό της ΔΕΥΑ Αβδήρων

 

Η αποστολή λογαριασμού ύδρευσης με γραμματόσημο που εικόνιζε την ΑΕΚ (της Αθήνας) προκάλεσε την έντονη αντίδραση των XanthFans που επικρίνουν τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων αλλά και τον δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε το πρωί και έχει ως εξής:

Τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον νομό; Τι άλλο, που να αποδεικνύει ότι ΑΟΞ και τοπική εξουσία είναι δύο εντελώς ξένα πράγματα.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ και όλους αυτούς να τους κρατούν μακριά από το γήπεδο και όχι σε κάθε παιχνίδι με τους λεγόμενους «μεγάλους» να βρίσκονται «πρώτη μούρη» στα επίσημα με «τζάμπα» πρόσκληση.

Θαυμάστε λοιπόν.

Λογαριασμός «ύδρεσης» (ενώ το σωστό είναι ύδρευσης) με γραμματόσημα της ΑΕΚ , διακινείται σε κάθε σπίτι και φυσικά κάποιοι καμαρώνουν γι’ αυτό. Άραγε ο λογαριασμός «ύδρεσης» (χα..χα..) πηγαίνει και στα γραφεία της ΠΑΕ με γραμματόσημο της ΑΕΚ;;;;;; Έχουμε μεγάλη απορία…

Ο λογαριασμός «ύδρεσης» της ΔΕΥΑ Αβδήρων με το γραμματόσημο της ΑΕΚ

Να τους χαιρόμαστε λοιπόν, τον Ξανθιώτη Δήμαρχο Αβδήρων και τον Ξανθιώτη πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων. Δείχνουν έμπρακτα πόσο στηρίζουν την ομάδα του τόπου τους που έχει ως έμβλημα τον μεγάλο Αβδηρίτη ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ!

Κρίμα!!!!