Photos: 50 κλικ από την παρουσίαση του βιβλίου «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» στην Ξάνθη

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο “Νατάσα” η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», παρουσία αρκετών φίλων της ΑΕΚ αλλά και του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Κυψέλης που αποτελούσε και το τιμώμενο σωματείο.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κυψέλης Βαγγέλης Καραγιαννίδης ενώ για τον συγγραφέα Νίκο Αγγελίδη μίλησαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Κομοτηνής Βασιλική Μαχαίρα και Σαμή Καραμπουγιούκογλου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, άκτι αφιχθέντες από την Αθήνα όπου βρίσκονταν για την Γ.Σ. της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας ενώ παραβρέθηκε και το μέλος του ΔΣ Αντώνης Κουτσουρλής, που προέρχεται από την Κυψέλη.

Στην εκδήλωση παρών ήταν επίσης ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου που μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας, ενώ για την προσπάθεια της ξανθιώτικης ΑΕΚ μίλησαν παλαίμαχοι παίκτες της αλλά και ο δάσκαλος της Κυψέλης επί πολλά χρόνια Σωκράτης Ταουσιάνης. Η ΑΕΚ Κυψέλης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Αγγελίδη αλλά και οι άνθρωποι της ΕΠΣ τίμησαν την ΑΕΚ Κυψέλης με το κύπελλο ήθους. Δεκάδες ήταν οι μικροί και μεγάλοι που έσπευσαν στο τέλος να αγοράσουν το βιβλίο για όλες τις ΑΕΚ του κόσμου, που έχει ήδη φτάσει στην δεύτερη έκδοσή του περιλαμβάνοντας 261 ομάδες συνολικά και αναμένονται να προστεθούν και άλλες στην τρίτη, που βρίσκεται στα σκαριά.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ