Μουντιάλ 2018: Η Ρωσία απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία και οι Γούλας και LoxagosMark προέβλεψαν το 1-1

 

Η διοργανώτρια Ρωσία έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο Μουντιάλ καθώς πέταξε εκτός την Ισπανία στα πέναλτι (3-4) και πάει στους «8» με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της Ακινφέεφ.

Στη διαδικασία των πέναλτι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ρωσία, με 4-3, μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση με πρωταγωνιστή τον Ακινφέεφ. Άστοχοι για την Ισπανία ήταν πρώτα ο Κόκε και στη συνέχεια ο Άσπας στο Στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 Ισπανία, είχε προηγηθεί με τυχερό αυτογκόλ του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς στο 12ο λεπτό, αλλά το χέρι του Πικέ στο 40ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Αρτέμ Τζιούμπα να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι.

Η Ισπανία είχε την κατοχή, άλλαζε με ευκολία την μπάλα μεταξύ των παικτών της αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει ξανά την άμυνα της Ρωσίας και έτσι πέφτει θύμα μια ακόμα μεγάλης έκπληξης. Αντίπαλος της Ρωσίας το άλλο Σάββατο (7/7), η νικήτρια του Κροατία-Δανία, με φόντο την τετράδα.

Αυτή η έκπληξη ωστόσο μπορεί να μην φέρνει σοβαρές ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, φέρνει όμως μια πολύ σοβαρή αλλαγή. Όπως έχει διευκρινιστεί, σε περίπτωση παράτασης και πέναλτι μετράει ως σκορ αυτό των 120 λεπτών, δηλαδή εν προκειμένω το 1-1.

Αυτό είναι ένα σκορ που δεν προέβλεψε η συντριπτική πλειοψηφία που έβλεπε νίκη της Ισπανίας, αλλά βρήκε όχι μόνο το σημείο αλλά και το ακριβές σκορ ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης που διαγωνίζεται στον διαγωνισμό με το ψευδώνυμο LoxagosMark.

Με το τρίποντο που εξασφάλισε έφτασε στους 52 βαθμούς και μείωσε σε απόσταση βολής, στους τρεις δηλαδή, την απόσταση από τον πρώτο FlyingElsman που με 55 προηγείται.  Δίνεται έτσι άλλος αέρας στην κορυφή. Από εκεί και πέρα στους 48,5 είναι Pairo και Karagkouna, στους 48 Sari84an και Mimakos71 και στους 47,5 ο Kostas98.

Στην 8η θέση πλέον έχει ανέβει, σε άνοδο 27 θέσεων σε σχέση με το τέλος των ομίλων ο Makedonomahos Γιώργος Γούλας. Επίσης προέβλεψε σωστά το 1-1 στο παιχνίδι της Ισπανίας με τη Ρωσία, είχε ένα ακόμα τρίποντο το Σάββατο και έτσι μαζεύοντας έξι βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια της φάσης των 16 φτάνει για πρώτη φορά στην 10άδα.

Στους 47 βαθμούς είναι ακόμα μαζί του ο Kouvadoktonos, ο Theo, o Alex Mastakounas που είχε αναδειχθεί κορυφαίος την 3η αγωνιστική των ομίλων και για αυτό διαθέτει το γνωστό κίτρινο καπελάκι και η MeDagkwseOSouares που δεν έχει πετύχει ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην φάση των 16, όπως και οι περισσότεροι.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: