Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα νοκ άουτ Ισπανία-Ρωσία και Κροατία-Δανία

 

Η Γαλλία και η Ουρουγουάη απαρτίζουν το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σήμερα θα μάθουμε το δεύτερο ζευγάρι, καθώς διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Μουντιάλ.

Το ThrakiSportS όπως κάνει κάθε μέρα, έτσι και σήμερα σας μεταφέρει τις προβλέψεις των Θρακιωτών για το πως θα εξελιχθούν τα παιχνίδια, με βάσει τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει όσοι συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, τη νέα τρέλα που μετέφερε στην χώρα μας αυτή η μικρή ιστοσελίδα.

Από το ξεκίνημα του τουρνουά οι φίλοι και αναγνώστες του ThrakiSportS που μετέχουν στον διαγωνισμό, συμμετέχουν παράλληλα με την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό όπου προβλέψουν νικητή και ακριβές σκορ κάθε αγώνα και κερδίζουν πόντους. Οι πέντε πρώτοι της τελικής βαθμολογίας θα κερδίσουν και τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει, ενώ ήδη έχουν αναδειχθεί και τρεις επιμέρους νικητές, όσοι είχαν τους περισσότερους πόντους σε κάθε αγωνιστική των ομίλων.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Από εδώ και στο εξής αναζητείται αποτέλεσμα εξαιρουμένης ενδεχόμενης διαδικασίας πέναλτι, δηλαδή μετράει αποτέλεσμα παράτασης, αν το ματς οδηγηθεί εκεί και όχι ενδεχόμενο ισόπαλο στα 90 λεπτά.

Στις 17:00 το απόγευμα παίζουν η Ισπανία με την γηπεδούχο Ρωσία. Το 84% των παικτών προβλέπει νίκη της Ισπανίας, το 7% βλέπει ισοπαλία και το 9% νίκη της Ρωσίας. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-1 υπέρ της Ισπανίας στο οποίο ποντάρει το 15% ενώ διψήφιος αριθμός, ακριβώς 10% ποντάρει και στο 2-0, πάντα υπέρ των Φούριας Ρόχας. Όλα τα άλλα σκορ είναι σε μονοψήφια ποσοστά.

Στις 21:00 το βράδυ διεξάγεται και η ευρωπαϊκή αναμέτρηση Κροατία – Δανία. Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αφού το 90% ποντάρει σε νίκη της Κροατίας, έναντι 6% που βλέπει ισοπαλία και 4% που βλέπει νίκη της Δανίας. Το 2-0 είναι μακράν το δημοφιλεστερο σκορ, αφού σε αυτό ποντάρει ένας στους πέντε, το 20% των παικτών. Ολα τα άλλα σκορ είναι σε μονοψήφια ποσοστά με τα 1-0 και 2-1 στο 8%.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: