Η θερμή υποδοχή του νέου προέδρου της ΕΠΣ Έβρου από τους προέδρους των ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης (+photo)

 

Αρκετά θερμή ήταν η υποδοχή που γνώρισε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης ως νέο τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, από τους συναδέλφους του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη και της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη.

Ειδικά για τον Πανίδη, που είναι και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ήταν η πρώτη γνωριμία που είχε με τον Παντελή Χατζημαρινάκη. Οι δυο τους είχαν μια πολύ θερμή χειραψία κατά την πρώτη γνωριμία, παρόντος και του Γαβριηλίδη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη Γ.Σ. της ΕΠΟ στην οποία συμμετείχε ο Χατζημαρινάκης αφού και παλιότερα, όταν κάθε ΕΠΣ είχε τρεις εκπροσώπους, είχε βρεθεί σε αντίστοιχη διαδικασία. Ωστόσο δεν είχε συμπέσει ποτέ με τον Πανίδη, που άλλωστε δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος από την εκλογή του στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Οι τρεις κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου στην Θράκη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα μεταξύ τους. Δεσμεύθηκαν μαζί να αναζητήσουν τρόπους συνεργασιών για να ενισχυθεί και να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στην ακριτική μας περιοχή. Άλλωστε η ισχύς εν τη ενώσει…

 width=