Γύρισαν στη γενέτειρα και είδαν μαζί τη πρόκριση της Ρωσίας επί της Ισπανίας οι Γιαννιώτες της Δόξας Προσκυνητών

 

Στη γενέτειρά τους έχουν επιστρέψει οι τέσσερις Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές της Δόξας Προσκυνητών και βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν μαζί τη μεγάλη πρόκριση της Ρωσίας επί της Ισπανίας στα πέναλτι.

Ο λόγος για την Γιαννιώτικη τετράδα των Γιώργου Μόσχου, Τάσου Φαρμάκη, Στέργιου Πότση και του Δημήτρη Σιχλιμοίρη που βέβαια τελικά έριξε «πιστόλι», αφού ήταν στα… Σύβοτα για μπανάκι.

Έτσι οι υπόλοιποι τρεις πρώην παίκτες της Δόξας Προσκυνητών, λίγες μέρες αφότου στην ουσία επέστρεψαν οριστικά πίσω στα Γιάννενα, αφού ο μεν Μόσχος θα κάνει το μεταπτυχιακό του εξ’αποστάσεως τον επόμενο χρόνο και οι Πότσης και Φαρμάκης περιμένουν λίγα μαθήματα για να ορκιστούν, κρατούν πολύ καλές επαφές και βρέθηκαν σε μαγαζί των Ιωαννίνων για καφεδάκι, όπου είδαν τον αγώνα της Ισπανίας με τη Ρωσία.

Στις προβλέψεις που κάνανε πάντως πριν από το ματς πιο κοντά είχε πέσει ο Στέργιος Πότσης, που είχε προβλέψει μεν πρόκριση της Ρωσίας, αλλά στην κανονική διάρκεια, ενώ τελικά αυτή ήρθε στα πέναλτι χάρη σε δύο αποκρούσεις του Ακινφέεφ.