Όλοι οι Θρακιώτες αντιπρόσωποι και παρατηρητές στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

 

Πραγματοποιείται στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και ήδη με ψήφους 51 – 14  υπερψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γραμμένου.

Από τις ΠΑΕ της Super League καταψήφισε μόνο ο Ολυμπιακός. Αντιθέτως θετική για τη διοίκηση ήταν η ψήφος των ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρας, Ατρόμητος, Απόλλων, Λεβαδειακός, Λαμία, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ενώ θετικά ψήφισε και η Football League.

Oι Ενώσεις που καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό είναι οι Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λακωνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Τρικάλων και Χανίων. Συνεπώς υπερψήφισαν τον διοικητικό  απολογισμό και οι τρεις Ενώσεις της Θράκης.

Στην φωτογραφία όλοι οι απεσταλμένοι από την Θράκη στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, εξαιρουμένου του προέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου που αναχώρησε αμέσως μετά την ψηφοφορία για την επίσης κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League. Σε σχέση με τα ονόματα που είχαν αναφερθεί βάσει των εγγράφων σε προηγούμενη ανάρτηση, υπάρχει και ο Χρήστος Καραγιάννης με καθεστώς παρατηρητή από την ΕΠΣ Έβρου.

Από αριστερά βλέπετε τον ταμία της ΕΠΣ Θράκης Χρήστο Κουκουλάκης, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Τριάντη, τον μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραγιάννη, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Νίκο Ραδιογλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη και τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα.