Μουντιάλ 2018: Τι αλλάζει για το ThrakiSportS World Cup Predictor στους κανόνες προβλέψεων στα νοκ άουτ παιχνίδια

 

Τα τρία τέταρτα των αγώνων του Μουντιάλ ολοκληρώθηκαν, δηλαδή η φάση των ομίλων. Εχουμε βαθμολογία στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game μετά από τους 48 από τους συνολικά 64 αγώνες.

Πλέον ξεκινούν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις. Τι αλλάζει ωστόσο αναφορικά με το ποντάρισμα και τις προβλέψεις των παικτών που συμμετέχουν στον μεγάλο διαγωνισμό του ThrakiSportS;

Σε όλους έχουν αποσταλεί σχετικές αναλυτικές οδηγίες και με e-mail αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε και εμείς μέσα από το ThrakiSportS για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ως αποτέλεσμα μετράει αυτό που υπάρχει στο τέλος ενός αγώνα, αλλά σε περίπτωση που αυτός οδηγηθεί σε παράταση ή πέναλτι, μετράει το αποτέλεσμα που υπάρχει πριν την εκτέλεση των πέναλτι.

Κοινώς. εφόσον ένα παιχνίδι λήξει για παράδειγμα 0-0 και στην παράταση γίνει 3-0 και προκριθεί μία ομάδα, ως αποτέλεσμα μετράει το 3-0 και αυτό θα δίνει τρεις πόντους ενώ η νίκη της ομάδα θα δίνει έναν πόντο.

Ούτε το 0-0 ούτε η ισοπαλία θα δίνει οποιονδήποτε πόντο, παρόλο που έτσι θα έχουν ολοκληρωθεί τα 90 λεπτά του αγώνα. Για να δοθεί πόντος ή πόντοι σε ισοπαλία, θα πρέπει ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας των πέναλτι είναι αδιάφορο για την βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: