ΕΠΣ Θράκης: Έξι ανανεώσεις βασικών παικτών για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, εν αναμονή του Ρομπέρ!

 

Την παραμονή έξι βασικότατων παικτών της ομάδας ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Πρόκειται για παίκτες με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, των επαγγελματικών κατηγορίων ακόμα και του εξωτερικόυ όπως ο Πέτρος Βιόπουλος. Μαζί του στην ομάδα παραμενουν ο αρχηγός Σαλήμ Χουσεΐν, ο Βασίλης Αντωνιαδης, ο  Άγγελος Λειβαδιώτης, ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης και ο Ανέστης Ντεμιρτσίδης, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί και η παραμονή τουσταρ της ομάδας Μπετραντ Ρομπέρ.

Οι ανακοινώσεις του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου χωρίς τον φυσικό αρχηγό του δεν γίνεται. Ο Ιασμιώτης αμυντικός Σαλήμ Χουσεΐν ανανέωσε και συνεχίζει να βοηθάει την ομάδα μας.

Συστάσεις για τον Πέτρο Βιόπουλο δεν χρειάζονται, διακρίνεται για την μαχητικότητα του, την αντοχή του και την δυναμικότητα του. Για ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά ο Πέτρος θα είναι Ιασμιώτης καθώς θα φοράει την φανέλα του “Μέγα”.

Ο Βασίλης Αντωνιαδης ανανέωσε με τον “Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου” και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και φέτος με την μπλέ φανέλα. Ο Βασίλης παραμένει σπίτι του, εμείς του ευχόμαστε υγεία και μαχητικότητα.

Ο Άγγελος Λειβαδιώτης,στυλοβάτης της άμυνας, ανανέωσε και θα συνεχίσει να είναι μαζί μας και φέτος.

Δυο σπουδαίοι και σημαντικοί παίχτες ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με τον «Μέγα». Ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης και ο Ανέστης Ντεμιρτσίδης θα είναι μαζί μας και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες.