Πήγε Τελ Αβίβ και έζησε από μέσα τη νίκη της «επίσημης αγαπημένης» ο Πόλυς Φωτιάδης

 

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ξανθιώτης Πόλυς Φωτιάδης, που ακολούθησε και αυτή τη φορά την «Επίσημη Αγαπημένη» στα προκριματικά για το φετινό Μουντομπάσκετ, και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Εθνικής μας επί του Ισραήλ.

Μάλιστα ο Ξανθιώτης φίλαθλος, που έχει βρεθεί αρκετές ακόμη φορές στο πλάι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ αλλά και σε διάφορα άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το UEFA Super Cup, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία (κεντρική φωτογραφία) του με τον νεαρό μπασκετμπολίστα του Άρη Λευτέρη Μποχωρίδη, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα: «Με τον Λευτερη Μποχωριδη στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να πιέσουμε για να μεινει και τον ιδιο και την διοίκηση», προφανώς αναφερόμενος στην παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη ή όχι στην ομάδα του Άρη.

Στα του αγώνα, η Εθνική μας, ήταν μπροστά στο σκορ από τη πρώτη κιόλας περίοδο (17-20), για να πάει στο ημίχρονο με σκορ 42-49, ενώ στο τέλος της τρίτης περιόδου αύξησε τη διαφορά στο 52-73, για να πάρει τη νίκη τελικά με 78-96. Πέτυχε έτσι την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και πλέον είναι ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, του χρόνου τον Σεπτέμβριο.