Μουντιάλ 2018: Η πρόκριση κρίθηκε στις… κάρτες προκαλώντας νέες ανακατατάξεις στο ThrakiSportS Predictor

 

Η Κολομβία νίκησε με 1-0 τη Σενεγάλη και πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αντιθέτως, πικρό αποκλεισμό γνώρισαν οι Αφρικανοί, καθώς με την ήττα αυτή έμειναν εκτός συνέχειας. Η πρόκριση πήγε στην Ιαπωνία, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε από την αδιάφορη βαθμολογικά Πολωνία, επίσης με 1-0.

Ιαπωνία και Σενεγάλη ισοβάθμισαν στους 4 πόντους. έχοντας 4 γκολ υπέρ, 4 γκολ κατά και ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η πρόκριση κρίθηκε στο fair play και πήγε στην Ιαπωνία, οι παίκτες της οποίας στα τρία ματς των ομίλων δέχθηκαν λιγότερες κίτρινες κάρτες από τους συναδέλφους τους της Σενεγάλης.

Ποιος τα είχε προβλέψει όλα αυτά. Ο FlyingElsman, ο παίκτης στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game που επιτυγχάνοντας σωστά και τα δύο σκορ, κέρδισε έξι βαθμούς και πλέον ανέβηκε στην κορυφή. Έπεσε έτσι από την κορυφή η Karagkouna ενώ  ανακατατάξεις υπάρχουν και στις επόμενες θέσεις.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Η δράση συνεχίζεται και σε λίγο ξεκινά η πραγματική δράση με τα νοκ άουτ παιχνίδια…

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: