Γ’ Εθνική: Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» από την Ροδόπη για τον Άρη Αβάτου

 

Μετά τις ανανεώσεις, η ομάδα του Άρη Αβάτου ξεκίνησε και τις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν και ανακοίνωσε τριπλό μεταγραφικό μπαμ από τις ομάδες της Ροδόπης.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη Αβάτου όπως ανέφερε νωρίτερα το ThrakiSportS, στην κυριολεξία “έκλεψε” από ομάδες ίδιας κατηγοριας και του τοπικου της περιοχής, τον Κύπριο αμυντικο Στέφανο Μίλλερ που πέρυσι αγωνιζόταν για λογαριασμό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, με τον επίσης Κύπριο μέσο Χρήστο Ζήνωνο που ήρθε πέρυσι στην Κομοτηνή ως φοιτητής και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Προσκυνητών, αλλά και τον Γιαννιώτη επιθετικό, Δημήτρη Σιχλιμοίρη επίσης από τους Προσκυνητές.

Ο Σιχλιμοίρης τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τους Προσκυνητές και ήταν από τα πρώτα «κανόνια» της Γ’ Εθνικής, ενώ παλιότερα έχει παίξει στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, της Προοδευτική Περάματος επίσης στα Ιωάννινα και του Ατρόμητου ’95. Ο Χρήστος Ζήνωνος που έρχεται επίσης από τη Δόξα Προσκυνητών έχει αγωνιστεί παλιότερα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ τέλος ο Στέφανος Μίλλερ έχει φορέσει παλιότερα τις φανέλες της ΑΕ Πάφου (ακαδημία και Ανδρική ομάδα) αλλά και Ακρίτα Χλώρακα στη Κύπρο και πέρσι ήταν βασικός στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου:

«ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΧΛΟΙΜΙΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ 6 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 21 ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ.
Ο ΧΡΗΣΥΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥ.
ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 21 ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΙΛΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ Α.Ε.ΠΑΦΟΥ.
ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ»