Μουντιάλ 2018: Πατατράκ με τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας και την τριάρα της Σουηδίας

 

Εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, καθώς όχι απλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Νότια Κορέα αλλά με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτισε πρόωρα την διοργάνωση, στη μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα η Σουηδία κέρδισε με 3-0 το Μεξικό. Έτσι αυτοί που έκλαιγαν το περασμένο Σάββατο σήμερα χαμογελούν, ενώ τα Πάντσερ πάνε σπίτι τους, αφού παρά την ήττα, το Μεξικό εκμεταλλεύεται το δώρο από τη Νότια Κορέα και περνάει και αυτό ως δεύτερο του ομίλου στην επόμενη φάση.

Όπως γίνεται αντιληπτό ουδείς πρόβλεψε έστω και ένα ακριβές σκορ από τους δύο αγώνες. Κάποιοι τσίμπησαν βέβαια έναν ή ακόμα και ενάμισι πόντο, κατά βάση από την νίκη της Σουηδίας, αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι που συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game έμειναν στον… Κουβά.

Έτσι η Karagkouna συνεχίζει στην κορυφή, ο GlyingElsman ακολουθεί μισό πόντο πίσω της στην δεύτερη θέση, η MeDagkwseOSouares είναι στην τρίτη και πάει λέγοντας, αφού η βαθμολογία στην κορυφή έμεινε αμετάβλητη. Απομένουν άλλα δυο ματς για να ολοκληρωθεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα με Σερβία-Βραζιλία και Ελβετία-Κόστα Ρίκα και αργά το βράδυ θα γίνει η σούμα της ημέρας…

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=