Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Τετάρτης

 

Μετά τα παιχνίδια της Τρίτης που ανέδειξαν άλλα δύο ζευγάρια στη φάση των 16, το Γαλλία-Αργεντινή και το Κροατία-Δανία, συνεχίζεται και την Τετάρτη η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τα παιχνίδια της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Ε’ και του Δ’ Ομίλου.

Καθώς η δράση συνεχίζεται, μαζί συνεχίζεται και το ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Συνεπώς έχουμε τέσσερα παιχνίδια, όπως τέσσερα είχαμε χθες και προχθές και τέσσερα θα έχουμε και  αύριο.  Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, όπως κάνουμε κάθε πρωί.

Στις 17:00 ξεκινά ο αγώνας Μεξικό – Σουηδία για τον Ε’ Όμιλο. Το 64% των παικτών προβλέπει νίκη του Μεξικού, ένα 26% εκτιμά ότι ο αγώνας θα έρθει ισόπαλος και το 10% βλέπει νίκη της Σουηδίας. Δημοφιλέστερο σκορ με 17% είναι το 1-1 ενώ το 2-1 υπέρ των Μεξικανών βλέπει το 12%.

Την ίδια ώρα διεξάγεται το Ν. Κορέα – Γερμανία. Το 98% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι βλέπει νίκη της Γερμανίας, το 1% ισοπαλία και λιγότερο από 1% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Ν. Κορέα. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 3-0 σύμφωνα με το 16% των παικτών ενώ ακολουθεί με 15% το 2-0.

Στις 21:00 αρχίζει το Σερβία – Βραζιλία που είναι πρόωρος τελικός και για τις δύο ομάδες. Το 91% βλέπει νίκη της Βραζιλίας, 2% ποντάρει σε νίκη της Σερβίας  και το 7% σε ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ είναι με 15% το 2-1 υπέρ της Βραζιλίας και ακολουθούν με 8% τα 2-0, 3-1 και 1-1.

Τέλος, την ίδια ώρα διεξάγεται και ο αγώνας Ελβετία – Κόστα Ρίκα. Το 81% βλέπει νίκη της Ελβετίας, ένα 14% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 5% βλέπει νίκη της Κόστα Ρίκα. Δημοφιλέστερο σκορ αναδεικνύεται με 15% το 2-0 υπέρ της Ελβετίας και με 9% το 2-1 και το 1-0.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής σχεδόν 250 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: