Γ’ Εθνική: Στο Κόσμιο παραμένει ο γεννημένος πρωταθλητής Φώτης Ξενάκης

 

Μια σημαντική παραμονή ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον πολύπειρο Φώτη Ξενάκη.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πόρτο Λάγος, παραμένει για δεύτερη σεζόν στην τρίτη θητεία του στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, αφού πραγματοποίησε μια μεστή χρονιά, σημείωνοντας 8 τέρματα και πολλές ασιστ και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος στον διαγωνισμό  του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης. Φέτος κατέκτησε για τρίτη σερί σεζόν το πρωταθλημα με διαφορετική μάλιστα ομάδα μετά αυτά με την Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενώ ήταν παρόν και στο πρωταθλημα του Κοσμίου τη σεζόν 2010-11.

Ο Ξενάκης φέτος δεν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ Ξάνθης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, στην Δόξα Ξάνθης, στην Λευκάδα στον Οδυσσέα Νυδρίου, στην Λαμία, και κατόπιν επέστρεψε στην Θράκη και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη προπονητή ανέβασαν την ομάδα μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Γ’ Εθνική, πάλι το Κόσμιο, οι Προσκυνητές όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και  η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου κατέκτησε κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα πέρυσι.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φώτη Ξενάκη, ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμη μία σεζόν στο ρόστερ της ομάδας μας.