Τα όμορφα λόγια πατέρα και γιου Μούχλια μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Παίδων

 

Μετά την τεράστια επιτυχία των Παίδων του Έβρου Σουφλίου με την  κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος οι εκ των πρωταγωνιστών πάτερας και γιος Μούχλιας μέσω διαδικτύου μίλησαν ο ένας για τον άλλο.

Τα λόγια του πατέρα Νίκου Μούχλια στο γιο του Δημήτρη που θυμίζουμε αναδείχτηκε και mvp της διοργάνωσης.

…..αυτό το είχα πει και στον αδελφό σου και είμαι περήφανος που το ακολουθεί :……. πάντα να θυμάσαι από που, με ποιους ξεκίνησες και να τους αγαπάς όλους,ότι και αν λένε …..επίσης ποτέ μην ξεχνάς ότι δεν σου χρωστάει το βολλευ αλλά εσύ σε αυτό !!!! Κοίτα ψηλά λοιπόν,κοιτά μακρυά ….δεν νομίζω να χρειαστεί να ξαναπάρω τάιμ – άουτ για να ξεκουραστείς αλλά πάντα θα είμαι κοντά σου για ότι χρειαστείς !!!!

Τα λόγια του Βασίλη στον πατέρα του Νίκο Μούχλια:

Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζω να κάνω αυτού το είδους τις τοποθετήσεις. Ήρθε η ώρα όμως νομίζω, που πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε αυτόν τον άνθρωπο. Η ιδιότητα του ΠΑΤΕΡΑ είναι η τελευταία που επικαλούμαι. Το μεγαλύτερο προτέρημα ενός προπονητή, πέρα από τις τεχνικές γνώσεις, είναι να είναι Παιδαγωγός. Και αυτό είναι που έχει καταφέρει στον μέγιστο βαθμό. Οι αρχές και αξίες που διέπουν όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από τα “χέρια” του είναι το σημαντικότερο επίτευγμα που έχει να αναδείξει αυτή η ομάδα. Οι επιτυχείς πάνε και έρχονται, οι Άνθρωποι όμως είναι αυτοί που μένουν, οι χαρακτήρες. Και σε αυτό, θεωρώ πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Όσο για την επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι κόποι χρόνων, η επιμονή και η υπομονή ανταμείβονται, ΠΑΝΤΑ θα ανταμείβονται! Η ανάδειξη αυτού του μικρού τόπου σε πανελλήνιο επίπεδο είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η κοινωνία, τουλάχιστον στον αθλητικό τομέα. Κάθε επιτυχία είναι μεγάλη, μέχρι την επόμενη μεγαλύτερη! Περήφανος για τον τόπο μου, Περήφανος και ευγνώμων για αυτόν τον άνθρωπο, όπως θα έπρεπε να είναι και όλοι όσοι τον γνωρίζουν!