Μουντιάλ 2018: Λύτρωση για Αργεντινή στο τέλος και ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game

 

Η λύτρωση για την Αργεντινή στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου την στέλνει στην φάση των 16 απέναντι στη Γαλλία, σε συνδυασμό όμως με τη νίκη της Κροατίας επίσης με 2-1 απέναντι στην Ισλανδία, έφερε ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Στην κορυφή παραμένει η Karagkouna, που πέτυχε ακριβή σκορ στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας και έχει 45,5 βαθμούς αλλά δεύτερος είναι πλέον ο FlyingElsman me 45. Στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς η MeDagwseOSouares. Τέταρτος με 43,5 ο Mimakos75 και στην πέμπτη θέση έπεσε ο Sari84an με 42 βαθμούς.

Η δεκάδα κλείνει στους 40 βαθμούς και σε αυτήν βρίσκονται μεταξύ άλλων και δύο… προπονητές μπάσκετ της περιοχής, ο Τάκης Φωτεινάκης (ftakis) και ο Βασίλης Στοάκης (zurdo).

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν θα προλάβετε να κερδίσετε τα μεγάλα δώρα, αλλά μπορείτε να διαγωνιστείτε για την επιμέρους πρώτη θέση στην 3η αγωνιστικη των ομίλων, δεδομένου ότι χθες δεν τα πήγε σχεδόν κανείς καλά, κυρίως όμως να διασκεδάσετε.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής σχεδόν 250 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: