Κρεμάστηκε με κασκόλ 42χρονος καθηγητής στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη, αφού 42χρονος καθηγητής κρεμάστηκε χθες το απόγευμα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τον βρήκαν γείτονες οι οποίοι αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία. 

Το περιστατικό συνέβη στον οικισμό της Παλαγίας Αλεξανδρούπολης και ο αυτόχειρας εκμεταλλευόμενος την απουσία απ’ το σπίτι της συζύγου του ,που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα, αποφάσισε και έθεσε τέρμα στην ζωή του. ‘Εδεσε λοιπόν ένα κασκόλ γύρω από τον λαιμό του και την άλλη άκρη απ’ το μπαλκόνι του σπιτιιού και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Είχαν προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και άλλες απόπειρες κατά το παρελθόν, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο ηλικίας 42 ετών καθηγητής, ο οποίος εργαζόταν στον ιδωτικό τομέα ως καθηγητής φροντιστηρίων, έπασχε από κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα. Στο σημείο κλήθηκε και ο Ιατριδικαστής Παύλος Παυλίδης, ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και απέδωσε τον θάνατο του σε απαγχωνισμό.

Πηγή: evros-news