Γ’ Εθνική: Σημαντική μεταγραφή το Κόσμιο με Κυριακόπουλο από την Δόξα Γρατινής

 

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ Κοσμίου αποκτώντας τον μεσοεπιθετικό Διονύση Κυριακόπουλο που θα βοηθήσει το νεανικό συγκρότημα του Σάββα Αιβάζη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 22χρονος (γεννημένος 23/4/96) Πατρινός είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος με συνεχή βελτίωση ανα έτος και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στο διαγωνισμό του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης, ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή του Κοσμίου αφού μπορει να αγωνιστεί από τον άξονα έως την κορυφη της επίθεσης.

Ο τεταρτοετής φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, ξεκίνησε την καριέρα του στην ιστορική Αχαική  αγωνιζόμενος σε Γ’ και Δ’ Εθνική, ενώ στην Ροδόπη δείχνει προτίμηση στις «Δόξες», αφού αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Σώστη και από πέρυσι στην Δόξα Γρατινής. Το Κόσμιο θα είναι η τεταρτη ομάδα του στην ΕΠΣ Θράκης και είναι μέλος και της ομάδας Region’s. Συνολικα την τελευταία διετία σημειωσε 30 τερματα παιρνοντας την τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Κυριακόπουλος μίλησε στο ThrakiSportS για την μεταγραφή του: Μετά από 2 υπέροχες σεζόν με την Γρατινή, επιθυμούσα μετά από μια πενταετία να επιστρεψω στην Γ’ Εθνική, γιατί με την Αχαική ήμουν 17 ετών και  το Κόσμιο που έδωσε αυτή την δυνατότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς την δεύτερη πλέον “οικογένεια” την Δόξα Γρατινής και τον πρόεδρό της Κώστα Τσιμπούκα για τα δυο υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου Τάσο Μπόζη και Γιώργο Δίγκα. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα της Δόξας και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη σεζόν. 

H ανακοίνωση του Κοσμιου: Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Κυριακοπούλου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Το νέο απόκτημα της ομάδας αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με την φανέλα της Δόξας Γρατινής και ήταν μάλιστα εκ των διακριθέντων ολόκληρου του πρωταθλήματος. Διονύση σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα. Καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Φωτογραφία του Βασίλης Μανδράου.