Νέο «μπαμ» από τον Ίασμο που παίρνει (και) τον Κώστα Κάρδαρη με παραστάσεις από τη Β’ Εθνική

 

Ομάδα επιπέδου εθνικών και όχι τοπικών πρωταθλημάτων φαίνεται ότι θέλει να φτιάξει ο Νίκος Μπαχαρίδης με την έλευσή του στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.  Έτσι κινείται για την απόκτηση και ενός παίκτη με παραστάσεις Β’ και Γ’ Εθνικής, που έχει δηλαδή παρουσία και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα ανήκε στον Πανθρακικό στην τελευταία του σεζόν στη Football League.

Ο λόγος για τον Κώστα Κάρδαρη. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Πανιωνίου, όπου εντάχθηκε το 2002 και παρέμεινε ως το 2010. Ακολούθως συμμετείχε για μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής με τον Αθηναϊκό, και στη συνέχεια φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέλα του Α.Ο. Τραχόνων Αλίμου (Δ’ εθνική 2011-2013, Γ’ εθνική 2013-2014, Β’ εθνική 2014-2015). Μάλιστα σημερα ανακοινώθηκε η λύση συμβολαίου του με το Αιγάλεω. Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:  «Ο Α.Ο Αιγάλεω ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κάρδαρη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Πριν έρθει το καλοκαίρι του 2016 στον Πανθρακικό, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ενώ μετά την διάλυση της ομάδας της Κομοτηνής, επέστρεψε στην Αθήνα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιστορικό Αιγάλεω. Στην φωτογραφία ο Κάρδαρης πανηγυρίζει ένα από τα τελευταία γκολ του Πανθρακικού στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο Ίασμος με τον Μπαχαρίδη στο τιμόνι και προφανώς έχοντας αρκετά χρήματα να διαθέσει, ξεκαθαρίζει από νωρίς ότι ο μεγάλος του στόχος είναι ο τίτλος και η άνοδος στη Γ’ Εθνική.