ΕΠΣ Έβρου: Με Κυριαλάνη και στην Α’ Κατηγορία συνεχίζει ο ΑΟ Νεοχωρίου

 

Με τον προπονητή που τον ανέδειξε πριν τρία χρόνια κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου και τον οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας θα πορευθεί και τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία ο ΑΟ Νεοχωρίου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριαλάνη που θα κάθεται στον πάγκο της νεοφώτιστης ομάδας και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Βορείου Έβρου. Αναλυτικα:

Η διοίκηση του Α.Ο. Νεοχωρίου είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση τη συνεργασίας με τον προπονητή Κυριαλάνη Γεώργιο για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ως γνωστόν ο παραπάνω προπονητής κατάφερε να στέψει την ομάδα Κυπελλούχο ΕΠΣ Έβρου 2014 – 2015 αλλα και πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου Βορείου Ομίλου 2017 – 2018 κατά τη θητεία του στο πάγκο του Α.Ο.Ν. Ο Κυριαλάνης Γιώργος είναι ένας άξιος προπονητής με πολλές παραστάσεις στα γήπεδα του Έβρου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να μπορέσει να επιτύχει το έργο που αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.