Volley League: Με Χατζησταύρου και Μουστακίδη στο τιμόνι και την επόμενη σεζόν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αντώνη Χατζησταύρου ως προέδρου του ΤΑΑ το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και παράλληλα, εμμέσως δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης και στο πρόσωπο του Σάκη Μουστακίδη, ο οποίος άλλωστε απέρριψε την αρκετά ελκυστική πρόταση του ΠΑΟΚ για να παραμείνει για πέμπτη χρονιά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του συλλόγου του Έβρου.

Ουσιαστικά δεν υπήρξε βέβαια και κάποια άλλη υποψηφιότητα, με την διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός για τη νέα σεζόν να απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα, με πρόεδρο για ακόμα μια χρονιά τον Αντώνη Χατζησταύρου και τους Σιδηρόπουλο, Τελόπουλο, Παλακίδη και Δριβάλα να συμπληρώνουν το πενταμελές σχήμα (επισήμως η κατανομή των αξιωμάτων θα γίνει μέσα στην εβδομάδα). Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι θα βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του και ο πρώην πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου Πέτρος Αρχοντίδης.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η πλήρης αποτυχία την περασμένη σεζόν στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου, τα οποία ούτε αγωνιστικά κατάφεραν κάτι αξιόλογο αλλά κυρίως παρατηρήθηκε μεγάλη φυγή παιδιών προς άλλα αθλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που οι ακαδημίες του βόλεϊ είχαν περάσει στο ΤΑΑ και δεν άνηκαν όπως τα προηγούμενα χρόνια στον Ερασιτέχνη, με τον Σάκη Μουστακίδη που παραβρέθηκε στην γενική συνέλευση δεσμεύεται ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα.

Όλοι αναγνώρισαν ότι η περσινή σεζόν δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη, με αρκετούς παράγοντες από άλλα αθλήματα να επισημαίνουν ότι χρειάστηκε να ματώσουν όλα τα άλλα τμήματα για να επιβιώσει το βόλεϊ, κάτι που δεν μπορεί να συνεχίζεται εσαεί. Ωστόσο οι αρμόδιοι που μίλησαν, πριν την τυπική διαδικασία των αρχαιρεσιών αλλά και την ομόφωνη έγκριση των ετήσιων διοικητικών – οικονομικών απολογισμών και την απαλλαγή ευθυνών των διοικήσεων, εξέφρασαν αισιοδοξία για το μέλλον.