Την τέταρτη μεταξύ τους κόντρα σε τελικό μπιτς βόλεϊ έπαιξαν τα αδέρφια Θωμάς και Ανέστης Δημητριάδης

 

Για τέταρτη φορά, τα αδέρφια Θωμάς και Ανέστης Δημητριάδηςμ γιοι του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και νυν υπευθύνου των Αμαζόνων Μαΐστρου Μάκη Δημητριάδη, τέθηκαν αντιμέτωποι στην άμμο και μάλιστα σε τελικό.

Τη νίκη την πήρε ο μικρότερος της οικογένειας Θωμάς, με αποτέλεσμα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις να είναι πλέον ισόπαλες 2-2.

Συγκεκριμένα, οι Θωμάς Δημητριάδης και Χάρης Σακόγλου ήταν το απόγευμα της Κυριακής οι νικητές το Nisi Open που ολοκληρώθηκε στον Πολυχώρο Nisi στις Ράχες Φθιώτιδος.

Στον τελικό επικράτησαν των Σάββα Γενίτσαρη και Ανέστη Δημητριάδη μετά από 40 λεπτά αμφίρροπου αγώνα με 2-0 (21-19, 22-20) σετ.

«Καμία ιδιαίτερη αίσθηση όταν παίζω αντίπαλος με τον Ανέστη. Το αντιμετωπίζω όπως οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ο Θωμάς Δημητριάδης.

Ο αδερφός του συμπλήρωσε: «Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν πρέπει να υπάρχει δεσμός. Έξω από τους αγωνιστικούς χώρους εννοείται αλλά την ώρα του αγώνα δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν δεσμοί».

Στον τελικό των γυναικών, Πηγιάννα Μεθενίτη και Λίζα Τριανταφυλλίδη μετά από συναρπαστικό τελικό απέναντι στις Ελεάνα Γεωργαντά/Κατερίνα Καπόλου επικράτησαν με 2-1 (21-16, 17-21, 15-06) σετ και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.