Super League: Ο Μανώλης Σιώπης στην πρώτη προπόνηση του Ατρομήτου

 

Αίσθηση προκαλεί σε πολλές αθηναϊκές ιστοσελίδες η είδηση ότι ο Μανώλης Σιώπης εθεάθη στην πρώτη συγκέντρωση του Ατρομήτου, η οποία έγινε το απόγευμα στο Περιστέρι.

Ο 24χρονος χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα για τους «ερυθρόλευκους» και δεν αναχώρησε το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή για το Ζέεφελντ, βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου στην πρεμιέρα του Ατρομήτου.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην εξέδρα. Οι πληροφορίες τον θέλουν να πήγε για να δει κάποιους φίλους αλλά οι φήμες αμέσως φούντωσαν για ενδεχόμενο μετακίνησής του εκεί.

Ο Ατρόμητος είχε διεκδικήσει πέρυσι τον Σιώπη για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό ως δανεικό, ωστόσο προτιμήθηκε ο Πανιώνιος. Επίσης, μια εβδομάδα πριν η kingsport έγραψε ότι υπάρχει και φέτος ενδιαφέρον.

Επίσης, το Contra επισημαίνει ότι η παρουσία του Βαγγέλη Μπαταγιάνη στην διοίκηση του Ολυμπιακού, προερχόμενος από τον Ατρόμητο, που τον ψήφισε κιόλας για πρόεδρο της Λίγκας, θα μπορούσε να βοηθούσε ώστε να δοθεί μια …λύση για Σιώπη, αν όντως ενδιαφερθούν οι Περιστεριώτες.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης με τις ψήφους και του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου αλλά και της Ξάνθης εξελέγη πρόεδρος της Super League, διαδεχόμενος τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης Γιώργο Στράτο.