Super League: Συγκινητικό “αντίο” στον Άρη από Πλατέλλα που ανακοινώθηκε αμέσως από ΟΦΗ

 

Tον Άρη αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Βαγγέλης Πλατέλλας μέσω διαδικτύου λόγω ότι δεν τον ήθελει ο Πάκο Ερερα και θα συνεχίσει στον ΟΦΗ και τον Νίκο Παπαδόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν λίγο και στην Ξάνθη.

 width=Ο νέος προπονητής του Άρη Πάκο Ερέρα ζύγισε την περίπτωση του Πλατέλλα και εκτίμησε πως υπάρχουν παίκτες με πιο επιθυμητά για τον ίδιο στοιχεία στα ίδια χρήματα για να καλυφθεί η θέση που μένει κενή στην ενδεκάδα. Αυτήν την άποψη μετέφερε στον Θόδωρο Καρυπίδη. Με αυτά τα δεδομένα, ο Άρης δεν προχώρησε σε βελτιωμένη οικονομική πρόταση, παρά την πίεση που ασκήθηκε από τον ατζέντη του Πλατέλλα για να τελειώσει το θέμα σήμερα.

Ετσι σήμερα ουσιαστικά χώρισαν οι δρόμοι Πλατέλλα-Άρη με τον παίκτη να γράφει στο διαδίκτυο το αντίο του:“Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείξατε. Την υπόσχεσή μου την έκανα πράξη. Καλή συνέχεια στα όνειρά σας…”

H ΠΑΕ Άρης έστειλε το δικό της αντίο στον Βαγγέλη Πλατέλλα, μετά το διαζύγιο των δυο πλευρών και την υπογραφή συμβολαίου του 29χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΟΦΗ. Με σχετική της ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέρει:

“Καλή τύχη Βαγγέλη, σ’ ευχαριστούμε για όλα” αναφέρει χαρακτηριστικά…

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 1988 και έκανε τα πρώτα του  width=ποδοσφαιρικά βήματα στην Καλλιθέα το 2005, όπου παρέμεινε επί μία εξαετία, ως το 2011. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δύο χρόνια στην Ξάνθη, με την οποία είχε 19 συμμετοχές και 3 γκολ.

Την περίοδο 2013-14 συμφώνησε με την ΑΕΚ και την πρώτη του χρονιά είχε 28 συμμετοχές και 16 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη (2014-15) σε 26 συμμετοχές σκόραρε 7 φορές. Τον Ιανουάριο του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, όμως τον Δεκέμβριο του 2016 αποχώρησε ως ελεύθερος και μερικές ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ατρόμητο Αθηνών όπου έπαιξε σε 16 αγώνες έχοντας και 1 γκολ.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά στον Άρη ο Πλατέλλας είχε 27 συμμετοχές, τις 26 ως βασικός, έπαιξε 2222 λεπτά και πέτυχε 9 γκολ, τα οποία τον κατέταξαν στη δεύτερη θέση των σκόρερ των δευτεραθλητών της Football League, πίσω από τον Διαμαντόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό επικυρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/6) και είναι για ένα χρόνο. Είναι η 5η φετινή μεταγραφή της ομάδας μας μετά τους Κοροβέση, Σωτηρίου, Κυριακίδη και Δεληγιαννίδη.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ήταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου. Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με τον Αρη στην Football league και ήταν αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1988. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών και Αρη Θεσσαλονίκης».