Η κούπα στον Έβρο, εκεί όπου ΠΑΝΤΑ θα ανήκει! Πρωταθλητές Ελλάδος οι παίδες του Σουφλίου!!!

Πρωταθλητές Ελλάδος αναδείχθηκαν οι παίδες του Έβρου Σουφλίου, δείχνοντας ότι το βόλεϊ έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον στον συγκεκριμένο νομό. Τα αγόρια του Νίκου Μούχλια νίκησαν με 3-0 σετ την ΓΕ Ηρακλείου και κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία των παίδων.

Αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος σε αυτήν την κατηγορία για τον Έβρο, με την Ορεστιάδα να τον κατακτά 5 φορές, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 2 και το Σουφλί για πρωτη φορά και να φέρνει κούπα στον Νομό μετά από 7 χρόνια!

Ο άτυπος “τελικός” αφού όποια ομάδα επικρατούσε με καθαρό σκορ θα κατακτούσε τον τίτλο, ο Έβρος Σουφλίου μετά από καταπληκτική εμφάνιση έκανε περίπατο με εξάιρεση το δραματικό τρίτο σετ που το κατέκτησε με 28-26.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-14, 28-26)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Μούχλιας, Ντούμας, Παπαδημητρίου, Κεσούδης, Πανταζής, Τιάκας (λ), Τάσιου, Μιλκίδης, Καζαριάν, Αλεξούδης, Αλατζιάς, Ψάρρας, Μπακαλούδης, Μουχταρίδης (λ).

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Νικητάκης): Σταυρακάκης, Σιμάτος, Αναπολιωτάκης, Αλεξανδρόπουλος, Γεωλδάσης, Βροντάκης, Παχιαδάκης, Γκλέντις, Ναλμπάντης, Οικονόμου, Αναστασάκης, Σοινθάκης, Ματαλιωτάκης, Μαυρίδης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Έβρος Σουφλίου  7 (8-3)
2. ΓΕ Ηρακλείου 5 (6-6)
3. ΑΣ Ελπίς 5 (8-7)
4. Καλαμάτα 80 1 (3-9)