Super League: Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή Μελισσόπουλου η Ξάνθη

 

Την επιστροφή του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Ραφαήλ Μελισσόπουλου ανακοίνωσε η Ξάνθη.

Αυτή είναι η πρώτη της «μεταγραφή», η οποία ουσιαστικά είναι «εσωτερική» με τον Μελισσόπουλο να επιστρεφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα με την οποια ήταν πρωταθλητλης στα κ17 ως αρχηγός το 2014. Ετσι κι αλλιώς άλλωστε σε αυτήν άνηκε, απλά είχε δοθεί δανεικός.

Ο 21χρονος “Μελι” όπως τον φωνάζουν, παρά την επιθυμία της ομάδα του Βόλου FC να τον κρατήσει μια ακόμη σεζόν στον Βόλο, αφού η ομάδα στην παρθενική της σεζόν εξασφάλισε την άνοδο στην Football League, θα συνεχίσει στην Ξάνθη κατόπιν εισηγήσεως και του Μίλαν Ράσταβατς που παρακολουθούσε τα φετινα του κατορθώματα στην Γ’ Εθνική. Φετος ο Μελισόπουλος  αγωνίστηκε σε 21 αγώνες πετυχαίνουτας 10 τέρματα.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επιστροφή του Ραφαήλ Μελισσόπουλου μετά τον δανεισμό του στον Volos NFC. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος την περασμένη αγωνιστική σαιζόν, είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην άνοδο στη Football League.”