Πανελλήνιο Παίδων: Γλυκιά ήττα του Έβρου Σουφλίου, με νίκη την Κυριακή επί της ΓΕΗ κατακτά τον τίτλο

Η διακοπή που υπήρξε στο κλειστό του Μοσχάτου λόγω… βροχής φαίνεται ότι δεν έκανε καλό στον Έβρο Σουφλίου που προηγούνταν με 2-1 σετ ως το σημείο της διακοπής, ηττήθηκε ωστόσο τελικά με 3-2 και έπεσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του φάιναλ φορ της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Στην πρώτη είναι η ΓΕ Ηρακλείου που διπλασίασε τις νίκες της στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο Μοσχάτο, επικρατώντας στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας  με 3-1 σετ της Καλαμάτας 80. Ωστόσο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο Έβρος έχει την τύχη στα χέρια του και η ήττα μπορεί να αποδειχθεί γλυκιά.

Η ομάδα του Νίκου Μούχλια είναι πάνω από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, από την οποία ηττήθηκαν στη βαθμολογία. Με τρίποντο επί της ΓΕΗ στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής στέφονται πρωταθλητές ανεξαρτήτως του άλλου ματς. Αυτό το ματς  ανάμεσα σε Καλαμάτα κα Ελπίδα θα έχει προηγηθεί μάλιστα στις 14:00 και κατά συνέπεια θα ξέρουν οι Εβρίτες αν τους αρκεί και πιθανή νίκη ακόμα και στα πέντε σετ.

Συνεπώς, ο Έβρος Σουφλίου παρά την ήττα, κρατά την υπόθεση τίτλος στα χέρια του.

ΑΣ Ελπίς – ΑΣΑ Έβρος 3-2 (25-27, 25-22, 21-25, 25-16, 15-13)

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Πέτρου, Γιαμουκόγλου, Σαλταφερίδης, Αντωνιάδης, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης, Σειράς, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Τακματζίδης, Παπουλίδης, Πούλος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(Μούχλιας): Μούχλιας, Ντούμας, Παπαδημητρίου, Κεσούδης, Πανταζής, Τιάκας (λ), Τάσιου, Μιλκίδης, Καζαριάν, Αλεξούδης, Αλατζιάς, Ψαρράς, Μπακαλούδης, Μουχταρίδης (λ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΓΕ Ηρακλείου 5β. (6-3)
2. ΑΣΑ Έβρος 4β. (5-3)
3. ΑΣ Ελπίς 3β. (5-5)
4. Καλαμάτα 80 0β. (1-6)