Μουντιάλ 2018: Ξαναπάτησε κορυφή η Karagkouna μετά τη νίκη-μισή πρόκριση του Μεξικού επί της Κορέας

 

Αλλαγή στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game είχαμε μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα του Σαββάτου, στον οποίο το Μεξικό νίκησε με 2-1 την Νότιο Κορέα και αγκάλιασε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ντουμπλάροντας τις νίκες του. Πλέον 1η είναι η Karagkouna που προφανώς βρήκε το ακριβές σκορ και πήρε το τρίποντο, φτάνοντας τους 34,5 βαθμούς.

Τόσους έχει και ο Sari84an αλλά στα σημεία ο αναγνώστης από την Αλεξανδρούπολη εμφανίζεται δεύτερος. Τρίτους στους 33,5 βαθμούς ανέβηκε ο Paito ενώ στην 4η θέση έπεσε ο Τάκης Φωτεινάκης (ftakis) που έχει 32,5 βαθμούς, όσους και ο Δημήτρης Χρονόπουλος (Mitsos13) που είναι 5ος και η Nikoleta D (MeDagkwseOSouares) που είναι 6η αλλά στην ισοβαθμία.

Στους 32 βαθμούς είναι ο LoxagosMark και στους 31,5 ανεβαίνει στην 8η θέση και βρίσκεται σε απόσταση βολής ο FlyingElsman. Είναι χαρακτηριστικό ότι από όσους βρίσκονται στην πρώτη 20άδα, οι 17 βρίσκονται σε άνοδο σε σχέση με την κατάταξή τους στον πρώτο γύρο, δηλαδή την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, δύο βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση και μόλις ένας σε πτώση.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα κάνει εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει 28 ματς θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα (πχ την πρώτη θέση μεταξύ όσων διαγωνιστούν μόνο στην 3η αγωνιστική των ομίλων).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 240 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=