ΕΠΣ Θράκης: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Ερκάν παρά την ρελάνς της Ελπίδας Σαπών το Κοπτερό του Οντέρ Μουμίν!

 

Πρόωρο τέλος είχε το μίνι σήριαλ για τον πρώτο σκόρερ των δυο τελευταίων ετών στην ΕΠΣ Θράκης Αμέτ Ερκάν αφού ο φορ της Ελπίδας Σαπών δεν μπόρεσε να πει όχι στο χρηματικό ποσό που του προσέφερε η νεοφώτιστη Βιστωνίδα Κοπτερού του Οντερ Μουμίν παρά τις προσφορές από τις ανταγωνιστικές ομάδες της Α’ Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα η διοίκηση και ο προπονητής της Ελπίδα Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος προσπάθησαν σε συνάντησή τους να μεταπείσουν τον πρώτο τους σκόρερ, ωστόσο αν και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν την συνεργασία τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, επιπέδου μικρομεσαίων ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής, οπότε ο Ερκαν δεν μπορούσε να αρνηθει την προσφορά του Κοπτερού και πλέον είναι μαζί με τον Ρομπέρ του Ιάσμου από τους πιο καλοπληρωμένους ερασιτεχνες της χώρας και φυσικά της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 28χρονος πρωην φορ των Έβρου Σουφλίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ εθνική, ακαδημιών Πανθρακικού και Ξάνθης,  Φιλύρας, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου, αλλά και της ομάδα Region της ΕΠΣ Θράκης, για μια ακόμη σεζόν ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θρακης, για 4η φορά πρωτος σκορερ του πρωταθλήματος με 21 τερματα και με την νέα του ομάδα θέλει να το επαναλάβει για 5η φορά και με 5η διαφορετική φανέλα μετά από αυτές με Φιλύρα, Ιασμο, Κόσμιο και Ελπίδα Σαπών.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού αναφέρει: “Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Αμέτ Ερκάν του Φεριδούν, επιθετικού, από την Ελπίδα Σαπών. Ο Ερκάν 1ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, επιθετικός με ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα εντάσσεται στη δυναμική μας. Τα λόγια περισσεύουν σε τέτοιες μεταγραφές. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ”