ΕΠΣ Θράκης: Αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση η διαγραφή του Πανθρακικού-Ξυλαγανή και άλλων 15 ιστορικών ομάδων

 

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης στην οποία πάρθηκαν κάποιες σηματικές αποφάσεις.

Σε μια απο αυτές αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΕΠΣ Θρακης η διαγραφή 16 σωματείων  που κάποτε είχαν γραψει ιστορία, καθότι έχουν να εμφανιστούν στα γήπεδα πάνω από 10 χρόνια.

Τετοιες ομάδες που μάλιστα κάποιες πήραν και πρωταθλήματα ήταν  οι Ελπίδα Σάλπης  και Ερμής Αμφιών που έχουν να αγωνιστούν 16 χρόνια, ο Πανθρακικός Ξυλαγανή (επίσης 16), Αετός Γλυκονερίου (13), Θύελλα Αμβροσίας (14), Ασπίδα Χαμηλού (14), Απόλλων Λοφαρίου (21), Αναγέννηση Εκτενεπόλ (17), ΑΠΣ Ρωμαίος (16), Αστραπή Βραγιάς (10), Αετός Μελέτης (17), Α.Ο Αράτου (12), Κεραυνός Αρριανών (13), Φουρτούνα Σαλμώνης (14), ΑΠΣ Μέγα Δουκάτο (11), Α.Σ. Κικιδίου (11).

Σύμφωνα με το “Περισκόπιο”, δόθηκε περίοδος χάριτος (παράταση) στις ομάδες Ατρόμητος Ιμέρου που έχει να εμφανιστεί στα γήπεδα 14 χρόνια και στον Α.Π.Σ. Πόντος Θρυλορίου που έχει να εμφανιστεί 18 χρόνια στα γήπεδα, αλλά φημολογείται η επιστροφή του φέτος. Αυτό που είναι σίγουροι είναι ότι την επανεμφάνισή του μετά από χρόνια θα κάνει ο το Αρσακειο και ίσως ακομα καποιες ομάδες.